Veel gestelde vragen

Je krijgt een bevestiging via mail zodra je webshop bestelling (deels of compleet) voor je klaar ligt. Bij voorradige producten zal dit doorgaans binnen enkele uren zijn, op drukke dagen kan dit iets langer duren. Wij streven voor voorradige producten steeds naar een termijn van max. 1 werkdag na je bestelling.  

Wat is een werkdag: Hiermee worden de dagen van maandag tot en met vrijdag bedoeld (oftewel alle dagen van de week behalve het weekend), met uitzondering van algemeen erkende feestdagen.


Wij verzenden GRATIS vanaf € 250,- incl. btw.

Onder de € 250,- incl. btw rekenen we € 10,50 incl. aan om je goederen te verzenden.

Plaats je een bestelling voor artikelen met verschillende levertijden, dan streven we ernaar je bestelling in één keer te leveren. Afhankelijk van de levertijd van de niet voorradige artikelen kan er deellevering plaatsvinden om direct levering van de wel voorradige producten mogelijk te maken.
Je kan je internetaankoop tot 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Voor 'niet postpakket'-producten kan je beroep doen op de transportdiensten van Van Wiemeersch. De transportkost is hierbij maximaal gelijk aan de betaalde verzendkost bij de bestelling.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Van Wiemeersch geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via dit formulier.

Na aanmelding van en goede ontvangst van je retour zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen overschrijven.

14 dagen na je aankoop (levering of afhaling) worden goederen niet meer teruggenomen.

Let op,
Volgende producten kunnen niet worden teruggenomen. 

  • Verbruiksgoederen die geopend zijn (bijv. brandstof, verf, toiletpapier, werkhandschoenen, …).
  • Artikelen die gebruikt of verwerkt zijn.
  • Vervallen artikelen.
  • Maatwerk.
  • Hygiënisch gevoelige producten (onderbroeken, kousen, mondmaskers, …).
  • Specifiek bestelde artikelen buiten ons standaard assortiment.
  • Bevestigingsmaterialen per stuk.
  • Cadeaubonnen.
Het retourneren van een webshop bestelling in de winkel is ook mogelijk, zo moet je ook geen verzendkosten voor het retourneren betalen.
Meld je aan de inkombalie aan met het product dat je wenst te retourneren. 
De Bebat bijdrage is verplicht te betalen op elk toestel dat verkocht wordt met batterijen of op losse batterijen. Deze bijdrage wordt integraal gebruikt voor de ophaling en recyclage van batterijen.

De Recupel-bijdrage is het bedrag dat wordt toegevoegd aan de prijs van een nieuw elektrisch en elektronisch apparaat. Met de inkomsten coördineert en organiseert Recupel de inzameling, sortering, verwerking en recyclage van afgedankte elektro-toestellen in België.

Je kan je defecte product ter reparatie aanbieden in onze hersteldienst of je kan het opsturen.

De contactgegevens kan je hier vinden.
Herstelfiche
je kan de algemene voorwaarden hier vinden.
Neem hier contact met ons op.
Onderaan onze website kan je je inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Voer je e-mail adres in en klik op ‘INSCHRIJVEN’.
Je kunt ons een e-mail sturen naar niettevreden@vanwiemeersch.be als je klachten of suggesties hebt over onze producten of onze dienstverlening.
Neem via het invulformulier contact met ons op. Wij zorgen dat je ook on-line je bestellingen, aankoophistoriek en offertes kan opvolgen.
Hiermee worden de dagen van maandag tot en met vrijdag bedoeld (oftewel alle dagen van de week behalve het weekend), met uitzondering van algemeen erkende feestdagen.

De openingsuren van de winkel kan je hier vinden.

De openingsuren van de herstel- en verhuurdienst kan je hier vinden.
Laden
Laden