Veilig betalen


Om al jouw betalingen in onze Webshop veilig te kunnen afhandelen, werken wij samen met Mollie. Mollie is een leverancier van betaaloplossingen, die voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen, zoals banken en creditcardacquirers. Daarom is het mogelijk dat je op jou bankafschriften niet ‘Van Wiemeersch.be’ of ‘Van Wiemeersch’ vermeld ziet staan, maar wel ‘Mollie’.

Wat doet Mollie precies?

  • Met Mollie kan je direct door middel van Bancontact/Mister Cash uw bestellingen betalen.

  • Mollie voldoet aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. 
  • Mollie is ook volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd. Deze gegevens worden niet bewaard in onze computersystemen.
  • De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
  • SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien jij je op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Onze bankgegevens


IBAN : BE91 7374 2828 7476
BIC : KREDBEBB

Bij betaling via overschrijving gelieve het nummer van je order te vermelden.
Je ontvangt een factuur van je aankoop na betaling via mail en bij de levering van de goederen.

Laden
Laden